At oprette en gruppechat på Zalo vil hjælpe os med at chatte komfortabelt med mange mennesker på samme tid. Især her kan jeg nemt tilføje nye medlemmer til gruppen og chatte sammen. Men når et nyt medlem føjes til gruppen, vil Zalo som standard være i stand til at denne person kan læse hele indholdet af gruppens gamle beskeder, og det vil gøre nogle personer i gruppen ret ubehagelige.
På grund af dette, nedenfor, vil Download.vn guide alle på to måder at blokere nye medlemmer fra at læse gamle beskeder på Zalo chatgruppen , ekstremt enkelt og nemt at gøre, inviterer dig til at følge med. Følg artiklen.
1. Sådan blokerer du nye medlemmer fra at læse gamle beskeder, når de føjes til Zalo-gruppen
Trin 1: Først åbner vi Zalo-applikationen og går derefter ind i en gruppesamtale .
Trin 2: I gruppechat-sektionen på Zalo skal du klikke på ikonet med tre bindestreger i øverste højre hjørne af skærmen.
Trin 3: Klik derefter på Tilføj medlem .
![Sådan blokerer du nye medlemmer fra at læse gamle beskeder på Zalo-chatgruppen Sådan blokerer du nye medlemmer fra at læse gamle beskeder på Zalo-chatgruppen]()
Trin 4: Tryk derefter på cirklen på højre side af den Zalo-konto, du vil invitere til at deltage i gruppen.
Trin 5: Drej kontakten i sektionen Nye medlemmer kan se gamle beskeder nederst på skærmen.
Trin 6: På dette tidspunkt vil der blive vist en besked på skærmen, der beder om at bekræfte, at nye medlemmer ikke kan læse gamle beskeder, klik på knappen Bekræft .
2. Sådan blokerer du nye medlemmer fra at læse gamle beskeder i Zalo-gruppen ved hjælp af gruppeindstillinger
Trin 1: Fortsæt, i Zalos gruppechat-grænseflade, i øverste højre hjørne af skærmen, klik på ikonet med tre bindestreger .
Trin 2: På skærmbilledet Indstillinger skal du klikke på Gruppeindstillinger .
![Sådan blokerer du nye medlemmer fra at læse gamle beskeder på Zalo-chatgruppen Sådan blokerer du nye medlemmer fra at læse gamle beskeder på Zalo-chatgruppen]()
Trin 3: Skub justeringslinjen for Nye medlemmer kan se gamle beskeder til venstre.
Trin 4: Til sidst skal du trykke på knappen Bekræft for at fuldføre de udførte handlinger.
Ønsker dig succes!