Få streamingplatforme har den brugerbase, som Netflix har, men en del af appellen er, at den ikke begrænser antallet af brugere, der kan logge ind på en enkelt konto. Det betyder, at du, din familie, din partner, din bedste ven, din nabo og flere alle kan bruge den samme konto.
Mens du kan dele din konto med så mange mennesker, som du vil, kan kun et vist antal brugere streame indhold fra Netflix samtidigt. Derudover er der sat yderligere begrænsninger på antallet af enheder, der kan downloades fra Netflix til offlineadgang .
Hvis dette er et problem, skal du muligvis administrere dine enheder på Netflix og begynde at skære ned på antallet af personer med adgang. Sådan gør du.
Håndtering af aktive download-enheder på Netflix
Netflix har flere begrænsninger, der begrænser download af Netflix-indhold til offlinevisning. For eksempel kan du kun downloade op til 100 titler pr. konto ad gangen, med noget indhold begrænset til kun et par downloads om året.
Der er også en grænse på én, to eller fire enheder pr. konto for enheder, der har tilladelse til at downloade Netflix-indhold, afhængigt af dit Netflix-abonnement. Hvis du vil fjerne en enhed, kan du gøre det fra dine Netflix-kontoindstillinger på Netflix-webstedet.
For at gøre dette skal du logge ind på Netflix fra din webbrowser. Hold derefter musemarkøren over dit profilikon i øverste højre hjørne, og tryk derefter på linket Konto for at få adgang til siden med kontoindstillinger.

I dine Netflix-kontoindstillinger skal du rulle til afsnittet Indstillinger . Tryk på Administrer download-enheder for at se listen over aktiverede enheder på din konto med offlinevisning aktiveret.
![Sådan administreres enheder på Netflix Sådan administreres enheder på Netflix]()
En liste over sammenkædede enheder vises i menuen Administrer downloadenheder .
For at fjerne en af de sammenkædede enheder skal du trykke på knappen Fjern enhed under en af enhedsfortegnelserne.
![Sådan administreres enheder på Netflix Sådan administreres enheder på Netflix]()
Hvis du gør dette, fjernes offline Netflix-adgang fra enheden og alt tidligere gemt Netflix-indhold slettes. Det vil også frigøre endnu en plads på din plan for en anden enhed til at begynde at downloade Netflix-indhold.
Forøgelse af grænserne for streamingenheder på Netflix
Du ønsker måske ikke at fjerne enheder fra din konto, men din plan begrænser muligvis antallet af brugere, der kan streame indhold på Netflix på samme tid.
Hvis det er tilfældet, skal du ændre dit Netflix-abonnement for at øge grænserne for streamingenheder samt øge antallet af tilgængelige downloadenheder. Du kan gøre dette fra din Netflix-indstillingsmenu.
Log ind på Netflix i din webbrowser, og hold derefter markøren over profilikonet øverst til højre. Tryk på Konto i menuen .
![Sådan administreres enheder på Netflix Sådan administreres enheder på Netflix]()
På siden med Netflix-kontoindstillinger skal du trykke på knappen Skift plan .
![Sådan administreres enheder på Netflix Sådan administreres enheder på Netflix]()
Netflix ændrer sine abonnementsplaner fra tid til anden, så du kan sammenligne de nuværende Netflix-streaminggrænser på dets hjemmeside.
På siden Skift streamingplan skal du vælge en ny streamingplan på listen, og derefter trykke på Fortsæt .
![Sådan administreres enheder på Netflix Sådan administreres enheder på Netflix]()
Du skal bekræfte den ændring, du har foretaget – Tryk på Bekræft ændring for at gøre det.
![Sådan administreres enheder på Netflix Sådan administreres enheder på Netflix]()
Når det er bekræftet, opdateres dit abonnement straks.
Hvis du har opgraderet dit abonnement, vil dette give dig et øget antal streaming- og downloadenheder. Omvendt, hvis du nedgraderer din plan, vil dine streaming- og downloadenhedsgrænser falde.
Fjernelse af alle enheder fra din Netflix-konto
Selvom du kan fjerne individuelle enheder fra din liste over godkendte downloadenheder, kan du ikke gøre dette for individuelle Netflix-enheder. Enhver enhed, der har logget på Netflix, kan dog fortsætte med at streame indhold ved hjælp af den.
Den eneste måde at fjerne streamingenheder fra Netflix er at logge alle enheder ud af din Netflix-konto på én gang. Dette kan være en god mulighed, hvis du for eksempel har delt din Netflix-konto med for mange mennesker.
For at gøre dette skal du åbne siden med Netflix-kontoindstillinger. Du kan få adgang til dette ved at holde markøren over dit brugerprofilikon i øverste højre hjørne. Fra rullemenuen skal du vælge Konto .
![Sådan administreres enheder på Netflix Sådan administreres enheder på Netflix]()
På siden med Netflix-kontoindstillinger skal du trykke på Log ud af alle enheder .
![Sådan administreres enheder på Netflix Sådan administreres enheder på Netflix]()
På siden Log ud af alle enheder skal du bekræfte, at du vil logge ud af alle enheder.
Tryk på knappen Log ud for at bekræfte.
![Sådan administreres enheder på Netflix Sådan administreres enheder på Netflix]()
Når den er bekræftet, kan det tage et par timer, før ændringen træder i kraft og fjerner alle enheder. Du skal logge ind igen på alle enheder, du ønsker at bruge bagefter.
Administration af din Netflix-konto
Det kan virke lidt uretfærdigt at blokere brugere fra din Netflix-konto, men med en eller flere enhedsgrænser for streaming og downloads, er det tid til at skære familien løs. Der er masser af Netflix-søgningstip, du kan bruge til at finde det indhold, du nyder at se, med nyt Netflix Originals-indhold, der tilføjes hver måned.
Hvis du stadig vil dele din Netflix-konto, kan du administrere den bedre ved at tilføje nye Netflix-profiler . Hver bruger får deres eget område med separate anbefalinger, favoritter og aktuelt overvågningslister. Hvis du ikke nyder platformen, så glem ikke at opsige dit Netflix-abonnement, før du prøver en anden tjeneste.