Ikke alene hjælper det brugere med at få venner og lære mange andre mennesker at kende rundt om i verden. På Facebook giver det os også mulighed for at blive venner med venner, vi ikke kan lide. Sletning af dine venner vil blive optaget af Facebook og vist i sektionen Facebook Activity Log .
For at vide, hvem du har ophævet venner på Facebook, her vil Download.vn gerne introducere trinene til at se, hvem du har ophævet venner på Facebook , ekstremt enkelt. Vi inviterer dig til at konsultere.
Videoinstruktioner for at se, hvem du ophævede venner på Facebook
Instruktioner til at se slettede Facebook-venner på din computer
Trin 1: Først får vi adgang til Facebook på computeren, og åbner derefter vores personlige side .
Trin 2: På din personlige side skal du klikke på ikonet med tre prikker i venstre hjørne under avatar-billedet. Klik derefter på sektionen Aktivitetslog .

Trin 3: I sektionen Aktivitetslog skal du klikke på sektionen Filter .
![Instruktioner til at se, hvem du ophævede venner på Facebook Instruktioner til at se, hvem du ophævede venner på Facebook]()
Trin 4: Filtervinduet vises på skærmen . Flyt musemarkøren ned, og klik derefter på Slettede venner . Klik derefter på knappen Gem ændringer .
![Instruktioner til at se, hvem du ophævede venner på Facebook Instruktioner til at se, hvem du ophævede venner på Facebook]()
Trin 5: Nu, i venstre side af skærmen, vil din uvennede historie på Facebook blive vist.
![Instruktioner til at se, hvem du ophævede venner på Facebook Instruktioner til at se, hvem du ophævede venner på Facebook]()
Instruktioner til at se Facebook-vens slettehistorik på din telefon
Trin 1: Åbn Facebook-applikationen på din telefon, og få adgang til din personlige side .
Trin 2: På din personlige side skal du trykke på ikonet med tre prikker i højre hjørne af skærmen.
Trin 3: Klik derefter på Aktivitetslog .
Trin 4: Klik på Filter i øverste højre hjørne af telefonskærmen.
Trin 5: Tryk på Kategorier nederst på skærmen .
Trin 6: Tryk på Dine forbindelser , og vælg derefter Slettede venner .
Trin 7: Til sidst viser skærmen klokkeslættet og navnet på den Facebook-konto, som du blev uvenner med.
![Instruktioner til at se, hvem du ophævede venner på Facebook Instruktioner til at se, hvem du ophævede venner på Facebook]()
Ønsker dig succes!