I den seneste version af Facebook Messenger kan brugere kryptere beskeder i samtaler for at hjælpe med at sikre og begrænse lækage af følsomme oplysninger. Artiklen nedenfor viser dig, hvordan du krypterer beskeder i Messenger meget enkelt.

Instruktioner om hvordan man krypterer beskeder i Messenger er ekstremt enkle
Hurtig start guide
Klik på Pen-ikonet -> Skift låseknappen til On- position -> Klik på navnet på den person, du vil chatte -> klik på i-knappen -> klik på Midlertidig besked -> Vælg tidsrum, hvor samtale slettes automatisk -> Vend tilbage til normal chat og beskeder.
Detaljerede instruktioner
Åbn først Facebook Messenger. I hovedgrænsefladen i Messenger skal du klikke på Pen-ikonet i øverste venstre hjørne af skærmen.
![Instruktioner om hvordan man krypterer beskeder i Messenger er ekstremt enkle Instruktioner om hvordan man krypterer beskeder i Messenger er ekstremt enkle]()
I afsnittet for at oprette en ny besked skal du skubbe låseknappen til positionen Til for at aktivere beskedsikkerhedsfunktionen.
![Instruktioner om hvordan man krypterer beskeder i Messenger er ekstremt enkle Instruktioner om hvordan man krypterer beskeder i Messenger er ekstremt enkle]()
Klik på navnet på den person, du vil chatte med, for at åbne chatrammen. På skærmen, der vises, skal du klikke på i-knappen i øverste højre hjørne.
![Instruktioner om hvordan man krypterer beskeder i Messenger er ekstremt enkle Instruktioner om hvordan man krypterer beskeder i Messenger er ekstremt enkle]()
Klik på Midlertidig besked på skærmen, der vises .
![Instruktioner om hvordan man krypterer beskeder i Messenger er ekstremt enkle Instruktioner om hvordan man krypterer beskeder i Messenger er ekstremt enkle]()
Vælg, hvor længe samtaler automatisk skal slettes for øget sikkerhed.
![Instruktioner om hvordan man krypterer beskeder i Messenger er ekstremt enkle Instruktioner om hvordan man krypterer beskeder i Messenger er ekstremt enkle]()
Gå endelig tilbage til at chatte og sende sms'er som normalt. Din chat vil blive sikkert krypteret og automatisk slettet efter et bestemt tidsrum, hvilket minimerer beskedlækager.
Ønsker dig succes!