Sidste opdatering: februar 2019
Her er et spørgsmål fra vores læser, Jose:
Jeg forsøger at drastisk forbedre min produktivitet på arbejdet er at slippe af med sociale netværk. Er der nogen måde at deaktivere e-mailmeddelelser i Twoo, eller skal jeg gå videre og afmelde og slette min Twoo-konto helt?
Ja, e-mail-meddelelser fra sociale netværkssider er nogle gange irriterende, især når man forsøger at få noget gjort til skole eller arbejde. De ødelægger din produktivitet, og som sådan er de også et populært emne i spørgsmål, der kommer fra vores læsere. I dette indlæg ønskede vi at liste enkle trin til at slå fra og afmelde e-mail-meddelelser, du modtager fra Twoo. Vi håber bestemt, at dette vil hjælpe dig med at holde fokus. Vi modtager også adskillige spørgsmål fra læseren om at tilvælge Twoo permanent, derfor har vi tilføjet en hurtig guide til, hvordan du og deaktiverer din Twoo-profil midlertidigt eller permanent lukker din konto.
Bloker eller deaktiver e-mail-meddelelser på Twoo
- Naviger til Twoo -hjemmesiden.
- Vælg Indstillinger ved at klikke på rullemenuen i øverste højre hjørne.
- Gå ned til meddelelserne, og vælg Rediger .
- Drej den til Nej i rullemenuen for opdateringsmail .
- Fjern alle markeringer fra afkrydsningsfeltet.
- Klik på Luk for at gemme dine ændringer.

Bemærk :
- Vi kan også deaktivere e-mail-meddelelsen ved at vælge Afmeld i bunden af e-mail-præferencesiden.
Slet din Twoo-konto/profil
Hvis du gerne vil stoppe med Two, kan du afmelde din konto ved at følge disse trin:
- Gå til Twoo -hjemmesiden.
- Vælg Indstillinger ved at klikke på rullemenuen i øverste højre hjørne.
- Klik på Rediger i kontosektionen.
- Klik på Slet konto på kontostatus.
![Hvordan blokerer jeg e-mail-meddelelser fra Twoo.com og fjerner min konto? Hvordan blokerer jeg e-mail-meddelelser fra Twoo.com og fjerner min konto?]()
Midlertidig Deaktiver din Twoo-konto
Der er en mulighed for at deaktivere din Twoo-konto midlertidigt:
- klik på rullemenuen ud for kontostatus, og vælg Skjult .
- Dette vil deaktivere din eksisterende konto i 30 dage.
- Derefter bliver din konto automatisk synlig for andre, der bruger Twoo.