Google Maps er en applikation til kortvisning og rutefinding, som mange mennesker bruger i dag. Under brug vil denne applikation registrere de steder, du har søgt efter i sektionen Korthistorik . Men for at hjælpe dig med at øge sikkerheden af dine personlige oplysninger, gemte placeringer og søgehistorik på applikationen, er vi nødt til regelmæssigt at slette vores søgehistorik .
Hvis du vil slette din søgehistorik for steder og rutevejledninger på Google Maps, men ikke ved, hvordan du gør det? Derfor vil EU.LuckyTemplates i dag introducere en artikel om, hvordan man sletter søgehistorik på Google Maps , se venligst den.
Instruktioner til sletning af korthistorik på Google Maps
Trin 1: For at gøre dette skal vi først åbne Google Maps-applikationen på vores telefon.
Trin 2: I programmets hovedgrænseflade skal du klikke på kontoikonet i øverste højre hjørne af skærmen.
Trin 3: Klik på Indstillinger i kontovinduet .
Trin 4: Stryg skærmen ned til Kontoindstillinger, og tryk derefter på Korthistorik .

![Instruktioner til sletning af søgehistorik på Google Maps Instruktioner til sletning af søgehistorik på Google Maps]()
![Instruktioner til sletning af søgehistorik på Google Maps Instruktioner til sletning af søgehistorik på Google Maps]()
Trin 5: Fortsæt nu i sektionen Maps Activity med at rulle ned på skærmen, du vil se din kortsøgningshistorik i fortiden. Klik på "X"-ikonet til højre for den søgehistorik, du vil slette.
Trin 6: Når meddelelsesvinduet " Bekræft, at du vil slette denne aktivitet " vises på skærmen, skal du klikke på knappen Slet.
![Instruktioner til sletning af søgehistorik på Google Maps Instruktioner til sletning af søgehistorik på Google Maps]()
Trin 7: For at indstille en tidsplan for automatisk sletning af søgehistorik, vender vi tilbage til sektionen Maps Activity , og tryk derefter på sektionen Automatisk sletning.
Trin 8: Vælg Slet automatisk gemt aktivitet , og indstil derefter den tidsperiode , du vil planlægge automatisk sletning for. Klik derefter på knappen Fortsæt i nederste højre hjørne af skærmen.
Trin 9: Til sidst, i sektionen Bekræft, vil du automatisk slette aktiviteten fra fortiden... , klik på knappen Bekræft i nederste højre hjørne af skærmen.
![Instruktioner til sletning af søgehistorik på Google Maps Instruktioner til sletning af søgehistorik på Google Maps]()
![Instruktioner til sletning af søgehistorik på Google Maps Instruktioner til sletning af søgehistorik på Google Maps]()
Videoinstruktioner om sletning af søgehistorik på Google Maps
Ønsker dig succes!