En af de mest populære gratis besked- og opkaldsapplikationer i dag er Facebook Messenger . Mens vi bruger denne applikation, sender vi ofte tekst til fremmede, og denne applikations system gemmer den fremmedes beskeder i vores venneliste. Derefter kan du gennemgå beskedens indhold eller sende dem en sms, hvis I to ikke er venner. I øjeblikket kan vi også fjerne disse fremmede fra Facebook Messenger-kontakter.
Hvis du vil slette fremmede, du har sendt beskeder fra dine venners onlinekontakter på Facebook Messenger, men ved ikke hvordan? Derfor, for at hjælpe alle med at gøre dette på den hurtigste og nemmeste måde, vil Download.vn i dag introducere en artikel om, hvordan man sletter fremmede fra onlinelisten på Facebook Messenger , som du kan henvise til.
Instruktioner til sletning af fremmede på Facebook Messenger-onlineliste
Trin 1: For at gøre dette åbner vi først Facebook Messenger-applikationen på vores telefon.
Trin 2: I programmets hovedgrænseflade skal du klikke på Kontakter nederst på skærmen.
Trin 3: Skærmen vil nu vise en liste over online venner, klik på kontaktikonet i øverste højre hjørne af skærmen.
Trin 4: Tryk nu på "!"-ikonet i Facebook Messenger-kontaktlisten . i højre side af Facebook-kontoen for den fremmede, du vil fjerne fra listen.

![Sådan sletter du fremmede fra din onlineliste på Facebook Messenger Sådan sletter du fremmede fra din onlineliste på Facebook Messenger]()
![Sådan sletter du fremmede fra din onlineliste på Facebook Messenger Sådan sletter du fremmede fra din onlineliste på Facebook Messenger]()
Trin 5: Når der vises et vindue på skærmen med oplysninger om Facebook-kontoen, skal du klikke på knappen Slet kontakt.
Trin 6: Skærmen viser vinduet Slet kontaktmeddelelse , klik på knappen Slet.
![Sådan sletter du fremmede fra din onlineliste på Facebook Messenger Sådan sletter du fremmede fra din onlineliste på Facebook Messenger]()
![Sådan sletter du fremmede fra din onlineliste på Facebook Messenger Sådan sletter du fremmede fra din onlineliste på Facebook Messenger]()
Trin 7: Endelig vil den fremmedes konto blive slettet fra din online venneliste.
Ønsker dig succes!