I de senere år har privatlivets fred været et vigtigt diskussionspunkt, når det kommer til instant messaging, og Facebook er bestemt ikke brugernes privatlivsmester. Nogle funktioner tilføjet til Instagram og Messenger gjorde dog tingene en smule bedre. Hvis du nu spekulerede på, om du kan slette Facebook Messenger-beskeder, det være sig en video, et billede eller en vedhæftet fil, for alle brugere, er svaret ja. Lær hvordan du gør det nedenfor.
Sådan bruger du Unsend på Facebook Messenger til at fjerne videoer
Tilbage i 2018 introducerede Facebook en mulighed for at slette sendte beskeder for alle inkluderede parter, så længe brugerne gør det i 10-minutters vinduet. I dag er der ingen tidsbegrænsning, og du kan slette beskeder og mediefiler, du har delt, når du vil. For dig og for modtagere.
Så den funktion, der bekvemt kaldes Unsend, lever stadig i bedste velgående, og du kan bruge den til at slette tekstbeskeder, videoer, fotos eller vedhæftede filer med lethed. Du kan også annullere afsendelse af videoer, mens de uploader, før de når Facebook-servere.
Sådan sletter du en video sendt på Facebook Messenger:
- Åbn Messenger , og vælg samtalen.
- Tryk og hold på videoen, og vælg Fjern i den nederste bjælke.
- Tryk på Fjern afsendelse for at slette den helt fra samtalen for alle inkluderede parter.

- Du kan også trykke på Fjern for at slette en video fra chat kun for dig.
Ved sletning vil dine modtagere se, at beskeden ikke er sendt. Husk, at hvis samtalen rapporteres, og Facebook laver en evaluering, vil den slettede video blive vist for dem.
Du får heller ikke besked, hvis modtagerne downloader eller videresender videoerne, før du fjerner dem for alle. Hvis du virkelig er bevidst om beskeder, du sender, kan du bruge Vanish-tilstanden, der sletter sete beskeder i det øjeblik, du lukker chatten.
Eller alternativt kan du bruge hemmelige samtaler. Denne mulighed bringer ende-til-ende-kryptering til Messenger-beskeder og -opkald sammen med forsvindende meddelelser. Du kan indstille en tidsramme for, hvornår beskeder automatisk slettes. Starter med 5 sekunder og op til 24 timer.![Sådan sletter du en video sendt på Facebook Messenger Sådan sletter du en video sendt på Facebook Messenger]()
For at aktivere Vanish-tilstand eller hemmelige samtaler skal du trykke på "i"-ikonet i øverste højre hjørne i et samtale-/chatvindue. Du bør se begge muligheder i funktionslisten.
Og med det sagt, kan vi afslutte denne artikel. Tak fordi du læste med, og glem ikke at dele dine tanker med os i kommentarfeltet nedenfor. Tjek også vores og for mere informativt indhold om alt Android og iOS.