Как да изтриете Discord акаунт на телефон и компютър не е трудно. По-долу са дадени подробни инструкции стъпка по стъпка за изтриване на акаунт в Discord .

Социалната мрежа Discord е специализирана в геймърите
Discord е страхотно приложение, което ви позволява да разговаряте с приятели и да се срещате с хора със сходни интереси. Въпреки това не е за всеки. Ако сте в тази ситуация, вероятно се чудите как да изтриете завинаги акаунта си в Discord, нали? Много е просто, следвайте инструкциите по-долу!
Преди да изтриете Discord акаунт
Ако притежавате сървър на Discord, трябва да помислите, преди да изтриете акаунта си. Това действие означава, че изтривате този сървър или прехвърляте собствеността. Изтриването на акаунт в Discord обаче засяга само сървъра, който сте създали и за който в момента сте администратор.
За да изтриете Discord сървъра на вашия компютър:
- Щракнете върху името на този сървър.
- Щракнете върху Настройки на сървъра .
- Щракнете върху Изтриване на сървър в лявото меню.
- Щракнете върху бутона Изтриване на сървъра , за да потвърдите.
Освен това, за да прехвърлите собствеността върху вашия Discord сървър на някого на работния плот, направете следното:
![Как да изтрия завинаги акаунт в Discord Как да изтрия завинаги акаунт в Discord]()
Бутон за прехвърляне на собствеността на Discord
- Щракнете върху името на сървъра вляво в горната част на екрана.
- Щракнете върху Настройки на сървъра .
- Щракнете върху Член в лявото меню.
- Намерете члена, на когото искате да прехвърлите собствеността.
- Поставете мишката върху името и щракнете върху иконата с 3 вертикални точки.
- Кликнете върху Прехвърляне на собствеността .
Как да изтрия Discord акаунт
Ако сте решили, че не искате да използвате Discord и го изтриете за постоянно, следвайте стъпките по-долу:
![Как да изтрия завинаги акаунт в Discord Как да изтрия завинаги акаунт в Discord]()
![Как да изтрия завинаги акаунт в Discord Как да изтрия завинаги акаунт в Discord]()
- Отворете потребителските настройки в Discord. На работния плот щракнете върху иконата на зъбно колело в долния ляв ъгъл на екрана. На мобилно устройство плъзнете надясно и докоснете аватара си.
- Изберете Моят акаунт > Изтриване на акаунт .
- Ако притежавате сървъра, трябва да ги изтриете или да прехвърлите собствеността, както е указано по-горе.
- Въведете вашата парола и код за двуфакторно удостоверяване, ако е приложимо.
- Щракнете върху Изтриване на акаунт , за да потвърдите процеса.
Как да възстановим Discord акаунт
При натискане на бутона за изтриване на акаунт в Discord, заявката не беше незабавно изпълнена от системата. Вместо това вашият акаунт ще бъде в чакащо изтриване за 14 дни.
Това означава, че ако съжалявате, случайно или акаунтът ви бъде изтрит от лош човек, можете да отмените това действие.
Първо влезте в Discord на вашия компютър или уеб браузър. Ще видите съобщението "акаунт, планиран за изтриване" - акаунтът е планиран за изтриване. По-долу е връзката за възстановяване на акаунта . Кликнете върху него и веднага ще се върнете към основния акаунт.
Ако изберете да изтриете акаунта си в Discord отново след горното действие, 14-дневният график за срещи ще започне отначало.
Как да деактивирате Discord акаунт
![Как да изтрия завинаги акаунт в Discord Как да изтрия завинаги акаунт в Discord]()
Щракнете върху Деактивиране на акаунта, за да заключите временно своя акаунт в Discord
Ако просто искате да заключите акаунта си в Discord, можете да изберете да го деактивирате в менюто с потребителски настройки.
Когато деактивирате акаунта си, ще спрете да получавате известия от Discord. Хората обаче все още могат да изпращат покани за приятелство. Те ще бъдат в състояние на изчакване, докато не активирате отново акаунта си в Discord.
Повторното активиране на акаунт в Discord след деактивирането му е толкова просто, колкото влизането. Освен изтриване, няма ограничение във времето за това действие.
По-горе е всичко, което трябва да знаете за това как да изтриете Discord акаунт на телефон и компютър . Надяваме се, че статията е полезна за вас.