Вашият акаунт в Netflix продължава дори след като анулирате абонамента си. Ако не искате това, ето как да изтриете завинаги акаунта си в Netflix .

Закрили ли сте акаунта си в Netflix или планирате да го направите? Имате два начина да направите това: Отменете както обикновено или отидете една стъпка напред и изтрийте акаунта си в Netflix. Анулирането не означава, че вашият акаунт незабавно ще престане да съществува. Тази статия ще ви покаже как да прекратите връзката си с Netflix, като изтриете акаунта си.
Разликата между анулиране и изтриване на акаунт в Netflix
Анулирането и изтриването на акаунт в Netflix може да звучи подобно, но не е така. Първо, анулирането на акаунта ви в Netflix означава, че няма да можете да гледате филми и телевизионни предавания на платформата след края на текущия период на фактуриране. Страхотното тук е, че Netflix ще спре да ви начислява месечни такси, когато анулирате акаунта си, освен ако не се регистрирате отново. Вашият акаунт обаче все още е на сървърите на Netflix и все още можете да влезете.
Ако изтриете акаунта си в Netflix, цялата ви информация ще бъде премахната от сървърите на компанията. След успешно изтриване на акаунта ви вече не можете да влезете в платформата. В бъдеще, ако искате да използвате Netflix, ще трябва да създадете нов акаунт.
Имайте предвид, че ако просто анулирате абонамента си, Netflix ще изтрие акаунта ви след 10 месеца. Освен това, за разлика от изтриването на профил в Netflix, изтриването на акаунт не е бърз и лесен процес.
Ако искате да изтриете акаунта си в Netflix, първата стъпка е да анулирате абонамента си. Имате няколко начина да анулирате абонамента си за Netflix в зависимост от това дали сте се абонирали директно или чрез трета страна.
Как да анулирате и изтриете акаунт в Netflix
Как да анулирате абонамента си за Netflix в мрежата
- Отидете на Netflix.com > Въведете информация за акаунта.
- Щракнете върху малката стрелка в горния десен ъгъл на екрана.
- Изберете акаунт .
- Превъртете надолу до секцията Членство и таксуване .
- Намерете и щракнете върху бутона Отказ от членство .
- Потвърдете избора си, като поставите отметка в квадратчето и щракнете върху Завършване на анулирането .
Как да отмените абонамента за Netflix в мобилно приложение
- Отворете приложението Netflix на Android или iOS.
- Докоснете раздела Още в долния десен ъгъл на екрана.
- Намерете акаунт в менюто и го докоснете. Ще бъдете пренасочени към страницата на уеб браузъра Netflix.
- Отидете на Членство и таксуване > Отказ от членството .
- Поставете отметка в това квадратче и потвърдете анулирането.
След като анулирате абонамента си за услугата, следвайте тези стъпки, за да изтриете акаунта си в Netflix:
- Свържете се с поддръжката на Netflix, като изпратите имейл [имейл защитено] . За да направите това, трябва да използвате имейл адреса, който е регистрирал вашия акаунт в Netflix.
- Използвайте Искане за изтриване на акаунт като тема на имейла.
Може да се наложи да изчакате няколко дни, преди да получите отговор от Netflix. Не забравяйте, че ако поискате да изтриете акаунта си преди края на текущия период на фактуриране, Netflix ще уважи искането в края на периода. Ако искате да бъде изтрито незабавно, споменете го в имейла.
По-горе е как да изтриете акаунт в Netflix . Надяваме се, че статията е полезна за вас.