Последна актуализация: февруари 2019 г
Ето един въпрос от нашия читател Хосе:
Опитвам се да подобря драстично производителността си на работа е да се отърва от социалните мрежи. Има ли някакъв начин да деактивирам известията по имейл в Twoo или трябва да продължа да се отпиша и да изтрия изцяло акаунта си в Twoo?
Да, известията по имейл от сайтове за социални мрежи понякога са досадни, особено когато се опитвате да свършите нещо за училище или работа. Те развалят вашата производителност и като такива, те също са популярна тема при въпроси, идващи от нашите читатели. В тази публикация искахме да изброим прости стъпки за изключване и отписване от имейл известия, които получавате от Twoo. Със сигурност се надяваме, че това ще ви помогне да останете фокусирани. Също така получаваме няколко въпроса от читател относно избора на Twoo за постоянно, затова добавихме кратко ръководство за това как да и деактивирате своя профил в Twoo временно или окончателно да затворите акаунта си.
Блокирайте или деактивирайте известията по имейл на Twoo
- Отидете до началната страница на Twoo .
- Изберете Настройки , като щракнете върху падащото меню в горния десен ъгъл.
- Преминете надолу към известията и изберете Редактиране .
- В падащото поле за актуализиране на пощата го завъртете на Не .
- Премахнете всички отметки от селекцията на квадратчето за отметка.
- Щракнете върху Затвори , за да запазите вашите промени.

Забележка :
- Можем също да деактивираме известието по имейл, като изберем Отписване в долната част на страницата с предпочитания за имейл.
Изтрийте своя акаунт/профил в Twoo
Ако искате да се откажете от Two, можете да се отпишете от акаунта си, като следвате тези стъпки:
- Насочете се към началната страница на Twoo .
- Изберете Настройки , като щракнете върху падащото меню в горния десен ъгъл.
- Щракнете върху Редактиране в секцията акаунт.
- Щракнете върху Изтриване на акаунт в състоянието на акаунта.
![Как да блокирам имейл известия от Twoo.com и да премахна акаунта си? Как да блокирам имейл известия от Twoo.com и да премахна акаунта си?]()
Временно деактивирайте своя акаунт в Twoo
Има опция да деактивирате временно акаунта си в Twoo:
- щракнете върху падащото меню до състоянието на акаунта и изберете Скрит .
- Това ще деактивира съществуващия ви акаунт за 30 дни.
- След това вашият акаунт автоматично ще стане видим за други, използващи Twoo.