TikTok е едно от приложенията за социални мрежи, които много хора обичат и използват днес. Подобно на други социални мрежи, TikTok също позволява на потребителите да включат режима на поверителност за своите акаунти.
Когато режимът на поверителност е включен, когато някой иска да следва вашия акаунт или иска да гледа видео, ние трябва да го одобрим. Ако искате да настроите поверителност за вашия акаунт, но не знаете как, днес Download.vn ще представи статия за това как да настроите поверителност за вашия акаунт в TikTok . Каним ви да се присъедините към нас. справка.
Видео инструкции за настройка на поверителност за TikTok акаунти
Инструкции за включване и изключване на режим на поверителност от TikTok акаунт
Стъпка 1: За да направим това, първо ще отворим приложението TikTok на нашия телефон.
Стъпка 2: В основния интерфейс на приложението щракнете върху иконата на акаунта.
Стъпка 3: Кликнете върху иконата с три точки в горния десен ъгъл на екрана.
Стъпка 4: На екрана Настройки и поверителност докоснете Поверителност.
![Инструкции за настройка на поверителност за TikTok акаунти Инструкции за настройка на поверителност за TikTok акаунти]()
Стъпка 5: След това включете превключвателя отдясно на секцията Личен акаунт.
![Инструкции за настройка на поверителност за TikTok акаунти Инструкции за настройка на поверителност за TikTok акаунти]()
Стъпка 6: Ако искате да изключите този режим на TikTok, завъртете превключвателя в секцията Частен акаунт наляво.
Стъпка 7: По това време на екрана ще се появи прозорец с известия „ Превключване към публичен акаунт? “, щракнете върху бутона Потвърди .
Освен това можете да се обърнете към някои други статии относно съветите на TikTok, като например:
С пожелание за успех!