Подобно на Facebook Messenger, приложението Instagram наскоро стартира официално функцията Vanish Mode (автоматично анулиране на съобщения ). Така че, подобно на Messenger, когато изпращаме съобщения на нашите приятели, цялото съдържание на разговора ще бъде изтрито, когато излезем от този временен режим.
Не само това, с този временен режим на съобщения, когато ние или лицето, с което разговаряме, заснема или записва видео на екрана със съобщения, в интерфейса за чат ще се покаже известие. За да помогне на всички да използват тази нова функция на Instagram, Download.vn би искал да ви покани да следвате статията за това как да включите временния режим на Instagram за самоунищожаване на съобщения.
Видео инструкции за изпращане на самоунищожаващи се съобщения в Instagram
Инструкции за включване на временен режим в Instagram, така че съобщенията да могат да се самоунищожават
Стъпка 1: Първо отворете приложението Instagram на телефона си, след което докоснете иконата за съобщение в горния десен ъгъл на екрана.
Стъпка 2: Щракнете върху вашия разговор и всеки приятел, на когото искате да изпратите текстово съобщение, автоматично ще отмени.
![Инструкции за включване на временен режим в Instagram, така че съобщенията да могат да се самоунищожават Инструкции за включване на временен режим в Instagram, така че съобщенията да могат да се самоунищожават]()
Стъпка 3: В интерфейса за разговор плъзнете екрана отдолу нагоре, за да превключите към временен режим .
Стъпка 4: Сега режимът за временни съобщения ще има черен интерфейс, където потребителите ще изпращат съобщения на приятелите си както обикновено.
Този временен режим на Instagram ще има редица функции, включително:
- Съобщението изчезва, когато получателят го види.
- Плъзнете нагоре върху чата, за да отворите или да излезете от временния режим.
- Временният режим ще бъде приложен веднага в чата.
- Известие за правене на снимки или запис на видеоклипове на екрана.
![Инструкции за включване на временен режим в Instagram, така че съобщенията да могат да се самоунищожават Инструкции за включване на временен режим в Instagram, така че съобщенията да могат да се самоунищожават]()
Стъпка 5: Особено когато ние или нашите приятели правим снимки или записваме видеоклипове на екрана за съобщения , екранът за чат ще покаже известие като изображението по-долу.
За да знаете, че другият ви приятел е отворил и прегледал съобщението, съобщението „ Видяно “ ще се покаже под съдържанието на съобщението .
![Инструкции за включване на временен ре��им в Instagram, така че съобщенията да могат да се самоунищожават Инструкции за включване на временен режим в Instagram, така че съобщенията да могат да се самоунищожават]()
Стъпка 6: За да разберете дали съобщението ще се самоунищожи или не, щракнете върху бутона Временно изключен режим или продължете да плъзгате екрана отдолу нагоре, за да излезете от режима. В този момент съдържанието на съобщението, което сте изпратили, няма да се показва отвън.
![Инструкции за включване на временен режим в Instagram, така че съобщенията да могат да се самоунищожават Инструкции за включване на временен режим в Instagram, така че съобщенията да могат да се самоунищожават]()
С пожелание за успех!