Përditësimi i fundit: Shkurt 2019
Ja një pyetje nga lexuesi ynë, Jose:
Unë jam duke u përpjekur për të përmirësuar në mënyrë drastike produktivitetin tim në punë është të heq qafe rrjetet sociale. A ka ndonjë mënyrë për të çaktivizuar njoftimet me email në Twoo apo duhet të shkoj përpara dhe të çregjistrohem dhe të fshij plotësisht llogarinë time në Twoo?
Po, njoftimet me email nga faqet e rrjeteve sociale ndonjëherë janë të bezdisshme, veçanërisht kur përpiqeni të bëni diçka për shkollën ose punën. Ata prishin produktivitetin tuaj dhe si të tilla, ato janë gjithashtu një temë popullore në pyetjet që vijnë nga lexuesit tanë. Në këtë postim, ne donim të rendisim hapa të thjeshtë për të çaktivizuar dhe çregjistruar nga njoftimet me email që merrni nga Twoo. Ne sigurisht shpresojmë se kjo do t'ju ndihmojë të qëndroni të fokusuar. Ne marrim gjithashtu disa pyetje nga lexuesi në lidhje me zgjedhjen e përhershme të Twoo, prandaj shtuam një udhëzues të shpejtë se si të çaktivizoni dhe çaktivizoni profilin tuaj Twoo përkohësisht ose përgjithmonë të mbyllni llogarinë tuaj.
Blloko ose çaktivizo njoftimet me email në Twoo
- Navigoni në faqen kryesore të Twoo .
- Zgjidhni Cilësimet duke klikuar kutinë rënëse në këndin e sipërm djathtas.
- Lëvizni poshtë te njoftimet dhe zgjidhni Ndrysho .
- Në kutinë rënëse të postës së përditësimit, kthejeni atë në Nr .
- Hiqni të gjitha shenjat nga zgjedhja e kutisë së kontrollit.
- Klikoni Mbylle për të ruajtur modifikimet tuaja.

Shënim :
- Ne gjithashtu mund të çaktivizojmë njoftimin me email duke zgjedhur Çregjistrohu në fund të faqes së preferencave të emailit.
Fshini llogarinë/profilin tuaj Twoo
Nëse dëshironi të telefononi mbylljet në Two, mund të çabononi llogarinë tuaj duke ndjekur këto hapa:
- Drejtoni faqen kryesore të Twoo .
- Zgjidhni Cilësimet duke klikuar kutinë rënëse në këndin e sipërm djathtas.
- Klikoni Edit në seksionin e llogarisë.
- Klikoni Fshi llogarinë në statusin e llogarisë.
![Si të bllokoj njoftimet me email nga Twoo.com dhe të heq llogarinë time? Si të bllokoj njoftimet me email nga Twoo.com dhe të heq llogarinë time?]()
Përkohësisht Çaktivizoni llogarinë tuaj Twoo
Ekziston një mundësi për të çaktivizuar përkohësisht llogarinë tuaj Twoo:
- klikoni në kutinë rënëse pranë statusit të llogarisë dhe zgjidhni Fshehur .
- Kjo do të çaktivizojë llogarinë tuaj ekzistuese për 30 ditë.
- Pas kësaj, llogaria juaj do të bëhet automatikisht e dukshme për të tjerët duke përdorur Twoo.